Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

oj!

Kategori: Allmänt

Oj vad tiden har sprungit iväg sen sist!
Kan bero på att jag i skrivande stund är stressad upp över öronen av allt plugg. Tenta om 2,5v och det är mycket som ska in tills dess!
Vad har hänt sen sist? Jaa, förutom skolstart så har inte så mycket hänt. Thea och jag har varit på en del agilityträningar, med blandat resultat. Sist blev jag dock förvånad då hon drog på hopphinderna, som hon annars brukar tycka är blä! Så det är något vi absolut ska öva mer på. Tunnlar och balanshindren älskar hon! Och är faktiskt riktigt duktig på alla balanshinder. Vi har anmält oss till en intensivkurs då skrutt var dålig när höstterminens agility gick. Dock missar vi första dagen, som ersätts av privatträning med instruktör (inget o klaga på).

En till tik har varit här hemma och vänt. Dock blev det inget den här gången heller då husse inte kunde bestämma sig vad han tyckte. I och med detta har han INGEN talan nästa gång. Hittar jag en passande valp eller unghund så hamnar den här, punkt. Jag tyckte att tiken passade bra in, både storleksmässigt och energimässigt. Thea tyckte hon var kul ibland men lite jobbig, vilket förmodligen är en vanesak.

Men husse har rätt på vissa punkter (säg inte till honom att jag just sa det där). Varför vill jag ha en till hund och vad vill jag ha ut utav det? Detta är något jag absolut ska fundera på tills nästa tillfälle dyker upp. Jag vill kunna ställa ut, något jag inte lyckas så bra med med Thea, självklart är hon världens finaste hund för mig ändå. Jag vill att Thea ska ha en kompis att leka och utvecklas med. Jag vill helt enkelt ha det jag har nu fast gånger 2. En hund som kan vara med på det mesta, och som dessutom kan gå bra i ringarna. Thea är en sån otroligt enkel hund som verkligen nöjer sig med det lilla men som inte bangar att göra saker när det väl krävs. Vi har ju haft 2 hundar förut, klart att det inte jämt var en dans på rosor, men när det funkade så funkade det riktigt bra och dom hade glädje av varandra.
Nog tjatat om det. Jag håller helt enkelt ögonen öppna för en passande naken tik.

Bjuder på denna bild från dagens fotorunda på strömsbergs bruk
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: