Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Sommarlov!

Kategori: Allmänt

I onsdags skrev jag sista tentan för detta läsåret, vilket gick sådär, har jag tur får jag godkänt men efter självrättningen så känns det sådär. Igår tog jag mitt pick och pack, lastade in i bilen och körde mot skolan för att sedan fortsätta mitt mitt Karlskrona. Då jag hade 2 medpassagerare beräknade jag att det skulle ta ca 8h hem, men det tog 10..  trött som ett as så sov jag 12h inatt. Döskönt. Idag är jag förkyld som ett as, men då det är jättefint väder har vi suttit ute hela förmiddagen.
Thea klagar inte vill jag lova! Hon älskar att hon kan gå ut och sola och springa i gräset. Nu så vilar vi dock. Måndag, tisdag,  onsdag blir det lite jobb med lillebror.
 
Vi har pratat om att skaffa en hund till. Så vi pratade med 2 uppfödare som vi är intresserade av och dom har totalt 4 kullar.  Men efter mycket tänkande och diskussion så kom vi fram till att det inte är optimalt att skaffa en så pass liten valp då den inte kan följa med till skolan på dagarna. Men så fick vi ett erbjudande att ta en 5månaders helt ljuvlig spotted  tik på foder. Har haft henne hemma lite och känt av hur hon och Thea funkar tillsammans. Dom leker jättebra. Men det där och dela matte med andra har gått sådär, kan vara för att valpen inte riktigt kommit in i flocken än. Men jag har inte bestämt mig om vi ska ta henne eller inte. Hon är som sagt jättetrevlig, jättesnygg och framåt valp. Men måste fundera på hur det skulle kännas o ha två hundar igen. Men jag tror jag ska fråga om jag får ha henne på prov nån vecka för att sedan bestämma mig. Här kommer några bilder på denna prickiga skönhet!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: