Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

lång frånvaro.. igen

Kategori: Allmänt

Ja nu var det återigen längesen jag var här.. Tiden går så jäklar snabbt! Helt sjukt! 
Sen sist har vi hunnit med en del.
Thea och jag har gått intensivkurs i agility, vilket gick mycket bra. Dock var det kanske på lite väl basic nivå för oss, men passade övriga deltagare bra. Vi tränade på att få upp farten vid hopphinder, vilket gick mycket bra och har gått bättre när jag tränat själv. Börjat träna en hel del på ut/runt vilket får förvånands värt bra och hon tycker det är superkul!
 
Vi har också hunnit vara hemma i söder för Elis dop, jättemys o träffa familj och vän! 
 
Tentor blev skrivna, först statistik och sedan mikrobiologi.  Jag hade en bra känsla på båda, dvs att det iaf skulle räcka till godkänt resultat. Snacka om att jag blev förvånad när resultatet kom och jag hade fått 4 på båda tentorna, wihooo :D
 
Systeryster har varit på besök i huvudstaden och vi hade en finfin kväll tillsammans! 
 
Ny kurs har börjat, anatomi och fysiologi. Väldigt intressant!  En kurs som innehåller väldigt mycket dissikerande vilket ger blandade känslor. Det är sjukt intressant,  men rätt äckligt samtidigt. Har aldrig varit så känslig mot lukt, men inälvor, nja det går sådär kan vi säga. Men jämfört med att studera organ i läroböcker och se dom i 3D form osv, man lär sig så mycket!  
 
Ja nu blev det väldigt mycket vardag här i bloggen, vi får väl se om det blir mer spännande innehåll nästa gång jag vågar mig hit igen ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: