Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Utställning Strängnäs

Kategori: Allmänt

Igår var vi på utställning & årsmöte med rasklubben.
Värmde upp med Thea och det kändes jättebra, hon gick helt ok. Men märkte att ju längre vi var där, dessto surare blev min lilla primadonna. Skulle bara sitta hos husse och ville bara vara med så länge det regnade godis. In i ringen, Thea var inte jätteglad, men gick väl helt ok. På bordet gick det jättebra, trots att vi stod där skitlänge. Utställningen resulterade i ett Good, vilket jag ärligt inte är nöjd med. Var enligt min mening många hundar som fick väldigt konstiga resultat, många excellent som delades ut till höger och vänster. Klart jag är medveten om att min räka inte är en excellent hund, men Good? Kom igen.. Nu lägger vi utställningen på hyllan tills Juli då det är utställning i vackra Ronneby Brunnspark. Tills dess, gödning och kroppsbygge!
Som jag alltid säger, hon är finast i mina ögon oavsett! Men jag vet att hon inte kommer gå hem på tävlingar fram över, så varför slänga ut pengar i onödan?
Nu satsar vi på rallylydnad istället!
Här är några bilder från utställningen, tagna av Jossie!
Kritik:
Proud Pony Glitter Wizard
Juniorklass
"Feminim liten tik. Bra huvud och uttryck. Tillräcklig hals och förbröst, tillräcklig kropp för sin storlek. Något välvd i sin överlinje, brant och lite låst i korset. Tillräckligt vinklad. Bra crest och smidig hud. Kunde med fördel haft ett nummer till av allt. Rör sig underställt, behöver mer stabilitet"
Domare:Åke Cronander
Good
 
Tycker kritiken är mycket bra, för allt stämmer och det är saker jag är mycket väl medveten om.
Men vänta bara, kommer hon inte sopa bana på utställning så kommer hon garanterat göra det i något annat! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: