Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Helgen

Kategori: Allmänt

Efter veckans tenta så bestämde jag mig för o inte göra ett smack denna helgen. I lördags kikade husses mormor och hennes bror med fru förbi på fika. Det var mycket trevligt och vi blev även bjudna till Stockholm om vi ville och övernatta där, husse vill gå på gröna lund, matte på skansen så det tackade vi ja till. Efter satt jag vid symaskinen. Har haft problem att hitta en sele som passar Thea  utan kläder, hurtta kan hon på overall eller tröja men annars är den för stor. Så jag knåpade ihop en egen, magremmen tog jag dock från en annan köpt sele som jag hade hemma. Passar perfekt när hon ligger på lite i selen, så den invigde vi idag på promenaden.
 
I söndags satt jag återigen vid symaskinen, denna gången blev det en ny pyjamas till hemresan på onsdag, snygg måste man ju vara! På kvällen var det rallylydnad, det gick kanonbra! Om vi räknar bort liggmomentet dvs. Jättebra kontakt och jättebra sittframför moment. 
 
Idag var jag ledig från skolan, så jag och Thea tog mysmorgon i sängen, en god omelett till frukost och en disneyfiln till det. Sen gick vi en långpromenad, bara en sådär promenad helt utan måsten. Thea låg på i nya selen och fick gå på ordentligt. Årets första helt nakna promenad var det också, dock blåste det en del så Thea var väldigt glad när vi väl kom hem. Ikväll är det rally igen, och jag hoppas att kontakten är lika bra som igår :)
 
Just det ja, nu har jag äntligen fått mina glasögon, så nu ser jag som en hök ;)
 
 

Kommentarer

  • Gia säger:

    snygga glasögon! Finaste vännen! <3

    2015-05-06 | 21:45:59

Kommentera inlägget här: