Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Bosjökloster

Kategori: Allmänt

Igår styrde jag och Malin mot Bosjökloster utanför Höör för inofficiell utställning. Hundarna behövde träna och Malins uppfödare var på plats.
Vilket ställe alltså! Verkligen jättefint på Bosjökloster som ligger i Ringsjön. Aldrig varit där innan men jisses alltså. Pampigt slott och en jättevacker slottsgård där utställningen höll hus.
Vi var framme och uppackade tjugo i tio, Nova skulle ställas klockan 10. Panik ett tag. Men jag hann faktiskt aldrig bi nervös, en taktik jag ska börja med kanske?
In i ringen med 2 andra tikar, bägge puffar.
Nova skötte sig kanon! Hon gick jättefint (brukar hon förvisso göra) och hon stod helt okej. All träning börjar ge resultat på fritt stå. Hon står kanske inte skitsnyggt alla gånger men hon står still och hon kryper inte ihop, vilket har varit ett problem när jag ställt upp henne. Hon tycker det är skitäckligt att jag är o tar i henne och ser mest ut som en metmask. Så nu kör vi att hon får stå själv.
Bordet gick kanon! Tidigare har hon alltid försökt fly, och mest bara kroknat och försökt undgå domaren. Men igår så stod hon i princip helt stilla och domaren kunde titta på "alla" hennes tänder.
Nova kom trea med ganska okej kritik, men matte var jätteglad ändå!
Kritik:
"Nätt tik. Passande huvud. Korrekta öron. skulle haft kraftfullare haka. Bra rygg och hals. Tillräckliga vinklar. Rör sig trevligt från sidan. Acceptabel hud."
Domare Eva Liljekvist Borg
 
 
 
ja
 
Edda & Malin
 
 
Nova vilar
 
Det enda negativa var att det tog fruktansvärt lång tid, speciellt i valpringen. De flesta hundar blev supervarma, Nova njöt mest av solen.
Edda blev BIR och gick vidare till BIS där hon åkte ut tyvärr. Tyckte hon skötte sig jättebra!
 
Vädret var ju dessutom underbart!
Nu taggar vi för Ronneby!
 

Kommentarer

  • Gillian säger:

    Åh vad kul att få se lite bilder från utställningen! Härligt! Nova är så fin! :D

    2014-06-09 | 12:38:29
    Bloggadress: http://gillianwijk.blogspot.se/

Kommentera inlägget här: