Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Nu är hon här!

Kategori: Allmänt

 Nu är Proud Pony Glitter Wizard, eller Thea som hon förmodligen kommer att heta hemma hos oss.
Vi hämtade henne i söndagskväll, bilresan hem gick helt ok, trots att vi körde ca 20mil enkel resa.
Hon har hittills trivts ganska bra, ibland får hon lite gnällattacker, men på det stora hela är hon VÄLDIGT busig och glad. Hon har sovit bägge nätterna, vaknat vid halv sex och gnällt för att hon vill gå ut. Så det går över förväntan. Men hon är lite smått vild, har en jäkla pipa och är redan expert på att hoppa och skutta, det dröjer inte länge innan hon kan hoppa upp i soffan själv. Så just nu är det stenkoll som gäller på vår lilla Thea.
Idag skrev jag på fb att Nemi och Nova har gått bort. Jag börjar redan undra vad det är för fel på folk. Och ärligt skäms jag lite. Jag vet att jag inte bör göra det, men till och från så gör jag det. Jag har inte direkt berättat vad som hänt, och ärligt tycker jag inte att jag ska behöva göra det. Tycker det är ohyfsat att folk som inte är varken nära mig eller hundarna frågar vad som har hänt. Mina närmsta vet och det är allt jag försöker bry mig om.
 
Men att ha Thea här känns bättre än vad jag hade väntat mig. Hon är jäkligt söt, pigg och oerhört alert och med. Det kommer nog bli bra det här.
Här är några bilder på busloppan!
 

Kommentarer

 • Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva säger:

  Stort lycka till med nya lilla stjärnan :D

  2014-07-29 | 19:42:56
  Bloggadress: http://tomik.se
 • Malin säger:

  Vilken sötnos! Lycka till med henne. :)

  2014-07-29 | 23:10:15
  Bloggadress: http://SuperMagic.se

Kommentera inlägget här: