Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Lillmaffian

Kategori: Allmänt


 
Celeste-den sötaste chihuahuan jag sett!
 Imorse drog jag på mig träningskläderna och Nemis sele åkte på. Dragbältet togs fram. Vi skulle ut o springa! Herregud vad dålig kondis jag har! Men fasen nu ska jag försöka ändra på det. 3km långsam jogg varvat med snabbare gång. När Nemi börjar dra ordentligt, fasen vad kul det är! Hon tar i och kör en långsam galopp och då hakar matte på o kör lite snabbare ( snabbare än vad jag egentligen orkar). Men vilken kraft det är i henne. 23kg muskler.( Eller ja hon kanske väger ca 23,5-24kg. Hon är lite på diet nu efter skendräktigheten då hon lagt på sig lite.)
. Hade varit jättekul att testa på ordentligt drag med henne, dock är hon lite rädd för att ha föremål bakom sig. Men pulka eller kickbike får vi testa någongång.
Nova fick stanna hemma för hon hade ju lekdejt på eftermiddan.
Jag och Filippa hade bestämt att vi skulle ut med hundarna på eftermiddagen. Jag plockade upp henne och vi åkte ut till militärområdet där jag brukar ha hundarna lösa.
Filippas 2chihuahuaor har Nova tyckt om innan. Idag hade hon en 3e hund med sig o den var Nova lite tveksam till. Men Nova och Celeste lekte lite och sen gick vi en runda och dom fick springa lösa. Lillmaffian, totalvikt ca 10kg, jättekul att se dom springa på grusvägen.
Det gick perfekt, även när vi mötte en friskus så kom hundarna direkt och gick vid oss, utan att bry sig om friskusen.
Nova invigde dom nya tossorna som jag envist knåpade ihop på 3timmar igårkväll. Jag vet inte vad alla andra 23åringar gör på fredagskvällar men jag sitter gärna och syr när jag har tid.
Dom satt som en smäck och satt kvar under den timmen vi var ute. Perfekt :) Dom behöver bara inpregneras lite, o ev nån halkfri sula eller nåt på. Men ändå :) Imponerad av mig själv :)
Nu ska vi bara mysa hela kvällen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: