Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Uppdatering

Kategori: Allmänt

favoritbilden på Novafis
Uppdatering, det var länge sen jag skrev om mig själv känner jag.
Skolan går upp och ner, men jag har klarat alla tentor hittills vilket jag är lite förvånad över. Visst har jag varit precis på godkänd gränsen, men det är ju godkänt iallafall! Så nu har jag bockat av matte c, biologi a, kemi a och fysik a.
Nu är vi inne på halvtid och snart dags för nya tentor igen. Hoppas jag har samma flyt som jag haft i dom andra kurserna!
Jag har även börjat träna, hittills har jag kört ett gympass och ett gympapass. så nu ska jag försöka träna minst 3gånger i veckan, så imorn ska jag försöka hinna med 3e passet. Jag försöker tänka lite på vad jag äter, o inte stoppa mig godis och kakor hela tiden. Kläderna sitter lite tajt och egentligen vill jag inte köpa nytt förrens jag gått ner lite, men det kan ju dröja =/

Det har hänt nytt på hundfronten med. Polletten har börjat trilla ner för Nova på riktigt alltså! Vi har tränat lite ligg och det går framåt. Nu ska jag försöka hinna med att träna så att hon "fri-står" att hon helt enkelt ställer upp sig själv inför domare på utställning. Hon tycker det är jäkligt obehagligt när jag ska "grabba" tag och ställa henne vilket gör att hon antingen skjuter rygg eller sjunker ihop. Vi har inte hunnit träna så mycket men hon gör framsteg.

Nemi är på bushumör denna veckan, hon tom hoppar ur sängen för att busa. Så ja man kan tro att hon är valp igen för det är det enda hon vill göra. Koppelträning denna veckan kan vi glömma för det är totalt meningslöst o bortkastad tid då hon har stängt av öronen totalt denna veckan.

Imorgon ska vi hinna ut med hundarna, jag ska hinna plugga, träna o sen kalas för systeryster. Får nog ställa klockan tidigt imorgon!

Här kommer några bilder jag tog på hundarna idag:

Kommentarer


Kommentera inlägget här: