Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

fredag

Kategori: Allmänt

Nu har jag bestämt mig att det är slut daltat med Thea. Igår åkte vi till skogen, Thea fick gå lös, vilket hon tyckte var skitkul! Hon blev arg när jag lyfte upp henne. Hon sov en bra stund när vi kom hem. Skogen bjöd inte på så mycket, en näve lingon o en karl Johan var allt vi fann.
Jag har även gett mig fan på att hon ska lära sig sitt. Första gångerna gick sådär. Men efter några gånger så går det över förväntan. Hon ska nog kunna det galant innan valpkursen börjar den 9e.
Jag har även gett mig fan på att hon ska använda sina 4 små ben så mycket hon orkar. Så nu får hon allt gå en bit på promenaden. Försöker vänja henne vid hennes nya sele, halsbandet är ju son ett litet snöre som skär in i hennes hals varje gång hon stannar till.
Så nu är det slut daltat.
Nu ska det bli ordning på valpen.
Sen att hon blir sötare, snällare o mer tillgiven varje dag är bara positivt.
Min lilla näbbgädda ♥
Idag har hon varit o busat med brorsan Dennis igen, denna gång gick det ännu snabbare innan de började busa. Så några gånger till så går det nog jättebra.  Dennis var minst i kullen,  men han har växt on Thea ordentligt.  Innan var de humle o dumle, nu helan o halvan. Men det är jättekul att hon har någon hon kan leka med. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: