Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Flytt

Kategori: Allmänt

I lördags morse kl 0530 gick flyttlasset mot Uppland. Ca 15 var vi framme. Att vi fick med oss allt är mer eller mindre ett under. Shit va mycket saker man samlar på sig, ändå så lämnades en hel del saker kvar. Vi flyttade från vår pärla till tvåa på 62 kvadratmeter till en etta på 38. I söndags blev det en tripp till Ikea, en ny soffa inhandlades, blev faktiskt jättenöjd! Vi har några lådor kvar att packa upp, samt ett köksbord att hämta på torsdag. Jag har seriöst föreställt mig det värsta, både ang lägenheten o samhället. Men det verkar faktiskt helt ok. Om inte annat så verkar här vara många hundar, så vi sef framemot tierps hundpromenad på onsdag.
efter gårdagens besök på en pizzeria så mådde vi inte så bra, faktiskt tom jag mådde illa. Sambon är helt övertygad om att han har sorkfeber, jag misstänker att det är latmasken som håller på att krypa ut. Så från hans håll blir det inte många knop gjorda.
Thea sover mest, tror hon växer mycket, o allt är ju nytt. Klart det påverkar henne med. Men snart får vi allt sätta igång med hårdträning för lilla fröken näbbgädda!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: