Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Glada hundar

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma, en vardag, det var länge sen! Eller iallafall känns det så.
Ska egentligen plugga, men ärligt talat så är min motivation för det helt jäkla borta. Ska försöka lite till, för vill verkligen få ett g på tentan på måndag.
hursom helst. Hundarna har varit väldigt glada på sista tiden. Igår gick vi en promenad och deras bästa lekkompisar Edda och Doris var med. Vilken lycka tyckte både Nemi och Nova! Dom är så jäkla söta där dom går alla fyra tillsammans.
Idag tog vi sovmorgon, jag kravlade mig upp ur sängen vid ca halv nio, Nemi kom urvaken när hon hörde att jag gjorde min frukost, och Nova kom först efter nio. Dessa sjusovare! Vi gick ut vid 10tiden, jag diskade och plockade iordning och gjorde mig iordning. Bägge hundsängarna står på balkongen, den är ju för liten för allt annat så det är deras place. Där har dom legat i omgångar, förutom när Nemi tyckte det var för varmt o gick o la sig på klinkergolvet i hallen istället.
Vi tränade med att stå på locket, och det börjar nog Nova fatta nu. Nemi kan det sen innan men hon ska ju såklart också visa att hon kan.
Sen kom jag på att jag hade köpt varsin leksak till dom för nån vecka sen som dom inte fått än. Gissa om dom blev överlyckliga. Nova fick en repknut size minimini och Nemi fick en nu pipboll. Bägge vägrade såklart att lämna dom ur sikte ett bra tag.
Novas nya sele invigdes med, en rukka mini softsele i neonrosa. den passar mycket bättre än alla andra vi prövat hittils(vilket är nästan ALLA selar).
Dessutom har den ett riktigt bra pris och är mjuk och fin så att hon inte får skav i armhålan.
Nu väntar vi på att husse ska komma hem så att vi kan gå en finpromenad i detta underbara väder!
Let the helg begin!
Novas äckliga tand lossnade äntligen!
Glad nakenfis
Fina Nemi
Nya selen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: