Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

long time no see

Kategori: Allmänt

Nu var det länge sen sist. Veckorna bara rullar på, ibland lite väl snabbt. En hel del har hänt sen sist. Sambon har både hunnit flytta nästan ut o tillbaka igen. Även fast det går lite knackligt så vet vi inte riktigt hur vi vill ha det än. Eller så är det bara jag som känner så. Efter man mer eller mindre har sagt att det är över så tar det iaf för mig lång tid att bygga upp allt igen o hitta alla byggstenar som så länge har saknats. Just nu tar jag allt dag för dag så får vi se vad som händer. Skolan rullar på i ett lite för högt tempo, detta är jag inte alls van vid. Denna veckan är tentavecka o jag tycker att jag har pluggat ganska bra iaf. Man kan alltid ha ansträngt sig mer man ska ha tid att leva lite också.
Fredag är det dags för första mattetentan. Självklart så krockar det också med Novas stora utställning som husse helt enkelt får tävla på. Jag ska skynda mig med tentan för att sedan ta tåget till växjö o förhoppningsvis minst se min lilla tjej tävla. Hade velat ställa henne själv men tyvärr så går det ju inte att vara på 2 platser samtidigt. Man vill ju att det ska gå som allra bäst då hon på sina tre inoffare vunnit bim o hp på samtliga.
Projekt nystart är igång hemma. Än sålänge är hallen ommålad o har fått nya hatt o skohyllor. Mycket fint måste jag säga. Snart är det dags för projekt vardagsrum o garderob med. Men der är svårr att få det som man vill ha det. Man vill ha det snyggt men samtidigt kan man inte kasta ut allt som är fult.

ännu en vecka..

Kategori: Allmänt

 
Tiden går sjukt snabbt nu för tiden!
Ännu en vecka har gått.
Ännu en vecka i skolan. Det går väl ganska bra. Fast snart är det dags för tenta o jag har inte ens börjat plugga. Dax att ta tag i det. Men jag vill alltid göra så himla mycket. Men i slutändan har jag inte gjort nånting. Har så mycket saker jag vill göra men så lite motivation. När man kommer hem så sugs liksom kraften ur en. Oftast iaf . Men mina relationsproblem tänker jag inte posta på bloggen.
Denna veckan har vi haft 2 gruppredovisningar. Gick jättebra o vi fick beröm. Jag, miranda, felicia, alicia o mange är en bra grupp ;-) i torsdags passade jag lilla elvira som var sjuk. Hade föreställt mig ett rent helvete men en febrig unge däckar ganska fort. Lite tv, mat o en tur i vagnen o sen sov hon i 4h. Nova var med odom två satt fastklistrade. På kvällen var det personalmöte på ronnebybrunn o der var riktigt trevligt med lite lekar o middag.
Fredag o jag var astrött. Har sovit jättedåligt sista tiden.
Hade matte o sen kom syster upp o mötte mig o vi gick på ikea o åt lunch. Trevligr o mysigt var det iaf :-) benjamin var med o sprang runt bland alla prylar.
Lördag. Åkte ut till två gamla kompisar o umgicks. Det var väl trevligt. Inte som förr men ja helt ok. Åkte hem o fixade i vardagsrummet o det blev så fint! Sydde nya gardiner o fixade o donade :-) imorgon plugga igen all jävla matte jag ligger efter i. Peace out