Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

Bildbomb

Kategori: Allmänt

 
Känner att det var länge sen den kom upp några bilder här på bloggen. Dags att ändra på det kanske.
Har haft en riktig långhelg. I torsdag skulle jag o mange ta tåget upp till en labb. Vi kom till emmaboda och då var tåget så pass försenat att det knappt var värt att åka dit, så vi tog bussen tillbaka hem igen. Vi har blivit tillsagda att kommer man sent till labben så får man inte vara med, men just denna dagen så fick man visst det, kändes lite surt i efterhand.
Så jag åkte o hälsade på lilla mormor istället, hon blev så glad så. Sen på stan med systeryster och till sist fika med en kompis. Trevlig dag :)
I fredags kom jag inte ens upp ur sängen. Det är inte ofta det händer men ibland slår det till, ordentligt. Jag hade noll motivation, knappt sovit och vaknade inte på bästa sidan. Jag valde att stanna hemma, fastän jag missade lite i skolan. försökte läsa lite på egenhand, det gick sådär får man väl säga. Jag och mannen firade 4år, så jag lagade god entrecote med potatis o sallad och en supergod vitchokladpannacotta med passionsfrukt till efterrätt..
I lördags åkte vi till bubbetorpsmarknad med systersyter o storebror med familj. Mycket trevligt må jag säga. Det var 2 hästdroskor med fina nordsvenskar och 4 små ponnysar som barn kunde rida på, o självklart hade dom både tomteluvor och pinglor på sig. Elvira och Benjamin var på bra humör och det var faktiskt riktigt kul att dom var med. Dom vågade bägge två klappa både dom stora och små hästarna. Till mitt hästhjärtas besvikelse så vågade ingen rida. Vill ju att iaf nån av 5 syskonbarn ska bli hästtokig så som jag är.
Hade så gärna velat börja rida på ridskola igen men varken plånboken eller tiden räcker till.
Köpte lite marknadsgodis och lite betongfigurer som dagligverksamheten på handikappsförvaltningen gjort. Jättefina små figurer, en lite uggla, en jättefin ros och en fin ängla ljusstake som mormor ska få efter lucia.
Efter marknaden åkte vi hem till syster allihopa o hade tacosmys ( jajjemän det funkar på lördagar med!)
Idag skulle jag ha hunnit med mer än vad jag gjort. Har köpt 2 julklappar till benjamin och elvira och även en sodastreamer som jag velat ha. Men den sistnämnda får jag gå o lämna tillbaka då jonas visst redan köpt en sån som jag ska öppna om 2 veckor. Jag som ville ha den NUU :(
Ska väl va glad att jag får nåt alls.
Har även konstaterat att jag inte ska köpa en enda hundgrej eller kläder till mig själv förrens typ till våren. Jag är typ pank!
tur att jag "bara" ska köpa 2 julklappar till..
Nån dag nu i veckan ska jag även samla mod för att gå o klaga på att jag ej fått nån ny hundtrimmer då det imorgon gått 5veckor sen jag lämnade in den när den gått sönder. Vill ju inte handla där längre nu så jag ska försöka få köpet hävt så jag kan köpa en ny nån annanstans. ahjja.
Imorgon ska jag försöka hinna med lite innan jag ska till skolan. Hundarna ska tex ut en långrunda o sen ska dammsugaren rastas också.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: