Thea & Jag

Hundar, mat, sambo och student. Detta är delar ur min vardag och allt vad den kan innehålla.

morgonpromenad

Kategori: Allmänt

Idag var det riktigt svårt att ta sig upp ur sängen. Riktigt varmt o skönt var det, att Nemi dessutom låg uppe vid min kudde o myste gjorde det inte lättare. Men ut skulle vi. Träffade på schäfrarna Boss o Tess på promenaden som blev ett riktigt träningspass. Dels för att hålla sig på fötterna o dels för hundarna som skulle gå bredvid varandra utan att busa eller hitta på nåt annat jävelskap.
Nu blir det att taggq till för att jobba. Är inte det minsta motiverad!

En vecka till julafton?!

Kategori: Allmänt

En vecka kvar.. ja jag är verkligen julstressad. Har idag köpt nästan alla julklappar.Är  inte så värst nöjd med dom kan tilläggas. är mest nöjd med kameran jag köpte till mih själv! hur ska man hinna med allt som ska göras? knäck ska kokas o köttbullar stekas. inte konstigt att juletid är den mest stressande tiden på året! 

lördagsbestyr

Kategori: Allmänt

Idag blev det rejäl sovmorgon, knäckbak o muffinsbak. Hade ett jättebra recept i huvudet (trodde jag iaf) på julmuffins. Muffins med pepparkakskrydda och lingonfrosting. Men dom blev ju inte så bra. Doris med familj var här o lördags fikade, gissa om Nemi blev glad när hennes bästis kom. Imorn ska jag försöka mig på julcheesecake!

kalmar

Kategori: Allmänt

Jag och sambon tog oss en tripp till kalmar! En ny tv och en systemkamera inhandlades! Har sagt i ca 3år att jag ska köpa mig en kamera. Även en tur till ikea blev det. Bror hade fyllt år, så då fick även han ett besök.. Att köra på ölandsleden är ju inte helt lätt, så ja vi hamnade ju på öland med en Sväng! kallt men fint väder! Härligt!!